Liquid Byte slika

 

 

 

 prezentacija namenjena

 EMULACIJAMA
ITSOVON

15.8.2016.

Ha !

Linkovi su azurirani te makar preuzimanje arhive radi. Knjiga utisaka vise ne radi ali mejl je takode azuriran.

14.3.2000.

Evo, nakon poduze pauze, vratih se ovoj stranici. Sva$ta se u medjuvremenu izde$avalo, puno novih emulatora se pojavilo, puno novih podkategorija je oformljeno unutar emulatorske scene ...

Nadam se da cu uuduce imati vi$e vremena za azuriranje ove stranice kako bi ovaj projekat krenuo sa mrtve tachke makar malo.

15.11.1997.

Znam, znam. 3 puta meri jednom seci, eh. Zaboravih da Vam ostavim CWSDPMI extender, neophodan za rad programa pisanih pod DJGPP-om. Dodu$e ako ste GALAKSIJA emulator startovali pod WINDOWS/OS2 okruzenjem onda ok, jer je to tamo vec sredjeno, medjutim za DOS je neophodno da CWSDPMI.EXE bude tamo gde i GALAKSIJA emulator.

Nalazi se u delu za preuzimanje GALAKSIJA emulatora.

 

 XEDNI
 
GALAKSIJA emulator. Moj doprinos Internet emulatorskoj sceni.

Ukoliko ste je svojevremeno sklapali, ili ste barem zeleli da je sklopite a niste bili u prilici, evo prilike da ponovo vidite njen prompt na vasem monitoru. Doduse kod samogradnje prave GALAKSIJE akcenat je bio na lemilici, ovde je pak akcenat pomeren, na jel' te 'C'.
Emulator Galaksije
Spisak emulatora do kojih mozete doci preko ove prezentacije.

Ideja je da se na ovom mestu ubace SVI linkovi na bilo sta u vezi EMULACIJE do kojih sam dosao. Prvenstvo imaju prezentacije vezane za emulaciju arkadnih masina, kao i emulaciju SVIH konzola.

Info o Emulatorima Koristim ovu priliku da se zahvalim mom dobrom drugaru, gospodinu Zoranu Jovkovicu na svim predlozima i savetima tokom njene izrade. 


amidarius@yahoo.com