RADIO-AMATERSKE DIPLOME, TROFEJI I TAKMIČENJA

NAJZAD, NOVA KNJIGA ZA KT i UKT RADIO-AMATERE:

"RADIO-AMATERSKE DIPLOME, TROFEJI I TAKMIČENJA"

Izašla je dugo očekivana knjiga za KT i UKT radio-amatere pod nazivom "RADIO-AMATERSKE DIPLOME, TROFEJI I TAKMIČENJA".

Naime, u dogovoru sa Savezom radio-amatera Srbije, Toma Petrovic, YU1AB napisao je ovu interesantnu knjigu koja sadrži 512 propozicija najpoznatijih svetskih i domaćih diploma i trofeja iz preko 120 zemalja sveta. Pored propozicija za DXCC, WPX, WAZ, CQDX, IOTA, WAYU, WYUDXC i druge poznate domaće i svetske diplome u knjizi možete naći i propozicije za manje poznate, ali vrlo atraktivne diplome i trofeje koji se mogu dobiti uz minimalnu naknadu ili potpuno besplatno, kao i diplome koje mogu osvojiti UKT amteri za veze sa susednim zemljama (HA, LZ, YO, 9A, Z3 i dr.).

Pored propozicija za diplome i trofeje knjiga sadrži kalendar KT i UKT takmičenja sa propozicijama 50 najpoznatijih domaćih i stranih KT i UKT takmičenja sa datumima i aktuelnim adresama na koje treba slati takmičarske dnevnike.

Knjiga je bogato opremljena, štampana u B5 formatu na 242 strane i plastificiranim koricama u punom koloru. Recezenti knjige su Dr. Hranislav Milosevic, YT1AD i profesor Srecko Moric, YU1DX.

Bliže informacije mozete dobiti direktno od autora knjige na telefone:
014/71-316 ili na 064/14-39-199. Takodje, knjiga je predstavljena i na Internetu na WEB strani YU1AB, koja je linkovana na stranu K1BV, izdavača najpoznatije svetske knjige amaterskih diploma. (RADIO-AMATER CQ YU, Maj '98.). Cena knjige je 300.00 dinara (5 Euro) + PTT troškovi i moze se naručiti kod autora.

 

TOMA Petrovic, YU1AB
Dr Boje Markovića 21
14224 LAJKOVAC
Serbia

 A    Yugoslav Award's
VALVA Award - New
LAJKOVAC Award - NEW

Diplome iz CQ programa:
The CQ WPX Awards Program
The CQ DX Awards
The CQ WAZ Awards

 B    DXCC
Basic Rules (Propozicije za DXCC)
DXCC Application (Obrazac za DXCC)
Current Entity (Najnovija DXCC lista)
Created: Acim, YZ1EW. Copyright: Tom, YU1AB. All rights reserved. Last modified: