Jack No.7 HomePage

Crta duginih boja

Metak Umesto predgovora: Verujem da niste oduševljeni izgledom ove prezentacije, naročito ako je ne gledate "kroz" Microsoft Internet Explorer. Njen cilj i nije da budete oduševljeni, već da se na što manjem prostoru (par web strana) isproba što više mogućnosti HTML-a; korišćenje tabela, pokretnog teksta, muzičke pozadine i stilova, 'feedback' formulare, Java Script - pogledaj statusnu liniju i Advertising system na indexnoj strani... Tu je i malo ActiveX-a.

Metak O prezentaciji: Slobodno koristite koji hoćete deo Source Cod-a ili sličicu iz prezentacije (i ja sam par njih "pozajmio", pa se autorima zahvaljujem). Kada ste već ovde, obaveznof pogledajte moje linkove. Ukoliko umesto YU-slova vidite "kuke i kvake", potrebno je da u vašem operativnom sistemu ubacite podršku za Centralnoevropske jezike (kodni raspored Windows-1250). U Windows-u 95/98 će te to uraditi tako što u Control Panel-u klinknete na Add/Remove Programs, pa na Windows Setup i u opciji Multilanguage Support štiklirate Central European Language Support. Vodio sam računa o tome da bude što manje sličica da se prezentacija što pre "učita". Ovo je njena četvrta "verzija" i svaki komentar je dobro došao.

Metak O meni: Koga to zanima? Zovem se Goran, obožavam kompjutere (još od "malih nogu"), blues, pivo, pse (moj se zove Freddie), tenis, skijanje, Zlatibor, šetnju - kada nije zabranjena, engleski humor (posebno "Mućke"), tri tačke na kraju rečenice... Ne volim rakiju, domaću televiziju (još uvek), vrućinu, da budem "u fazonu"... Rođen sam 1976. u rodnom gradu, a student sam Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Metak Obavezno: Upišite se u moj GuestBook!!!

In English

Crta duginih boja

Odavde možete i da pretražujete Mrežu:
 for 
Input:
Return results with
Najbolji browser za ovaj site je
Microsoft Internet Explorer
Klikni ovde za "download"
Preporučena rezolucija 1024x768

Crta duginih boja

<BGSOUND SRC="../~djajic/mus2.mid" LOOP="10"></bgsound>


Home | Beograd | Užice | Zlatibor | Moj pas
Moj fakultet | Moji linkovi | Poruka za mene


Virko ............Kreirao Jack No.7 1996 (i ponesto kasnije)..........