Home page

Novo na sajtu

08.05.2005.godine
Dodata je strana kvalitet izrade.

21.07.2004.godine
Dopunjena je strana graditeljstvo i dodata je strana konstrukcija.

07.07.2004.godine
Dopunjeni su gotovo svi sadržaji na sajtu.

06.07.2004.godine
Dopunjena je strana graditeljstvo.

05.07.2004.godine
Dopunjen je tekst na strani istorija.

03.07.2004.godine
Dopunjeni su linkovi, uklonjeni su uočeni nedostaci.

02.07.2004.godine
Sajt je ponovo redizajniran u cilju lakše i bolje komunikacije s vama, njegovim korisnicima. Sadržaj je dopunjen i korigovan radi poboljšanja kvaliteta. Dodati su novi sadržaji kojim su smo pokušali zaokružiti jednu temu ali i započeti nove.

 

 

Violina kraljica instrumenata

    Možete li zamisliti svet bez violine? A da li možete da zamislite violinu bez čuvenih kompozicija i umetnika koji su te kompozicije oživeli? Pokušajte da zamislite sve one scene iz filmova gde violina upravo daje ton datom trenutku, npr. čuvena scena iz "Hičkoka"?!
Da li je violina na zalasku svoje karijere? Živeći današnjim načinom života koji nameće kompjutersku obradu zvuka i težnju za brzim i lakim postizanjem muzičkih rezultata dovodi u pitanje opstanak klasičnih instrumenata ali pogledajte šta se dešava. Sada su tu različiti elektronski instrumenti koji podražavaju zvuke violine.

Section link: Nekad

Uticaj muzike na čoveka

Ako kompozitor nema u trenutku komponovanja strast, energiju, a pre svega ako ne oseća bol ili ljubav ili prosto ne oseća ništa upravo će i to iskomponovati - ništa. Dok slušamo neku muzičku kompoziciju, pesmu i sl. mi ostvarujemo kontakt sa kompozitorom na određenoj duhovnoj razini. Muzika i zdravlje...

Section link: Muzika i čovek

Muzički sajtovi

Muzički sadržaj sajtova sa tom tematikom može biti raznovrstan. Ovde ćete bez preduge priče dobiti ukratko neke smernice za vaš surf po internetu.

Section link: Muzički sajtovi

Web studio

Kada posetilac dodje na vaš sajt prvi utisak koji stekne odlučiće da li će se zadržati dovoljno dugo i pregledati sadržaj sajta i da li će se vratiti ponovo. Mnoge studije pokazale su i dokazale da je bitan prvi utisak.
Razlozi za odlazak mogu biti različiti. Sporo učitavanje stranice, sadržaj sajta ne odgovara njegovom opisu, nizak nivo sadržaja a preopterećenost reklamama, loši linkovi, neažuriranje sadržaja...

Section link: Web prezentacija

Kompjuteri

Kada ste prvi put imali problema sa kompjuterom, odnosno kada vam je prvi put pao sistem jednostavno niste znali šta da uradite. Mislili ste da je to nešto najgore što se moglo desiti, ali verujte ima i gorih stvari...

Section link: Pad OS

top

 

O nama | Mapa sajta | Privacy Policy | Kontakt | ©2000 Timmy's Life Stile Sva prava zadržana.